BGN | Български левEUR | ЕвроGBP | Британска лираUSD | Американски доларRON | Румънска леяMKD | Македонски динар
БългарскиБългарскиEnglishEnglishΕλληνικάΕλληνικάRomânăRomânăМакедонскиМакедонскиFrançaisFrançaisEspañolEspañolРусскийРусскийDeutschDeutschItalianoItaliano
Вход | Регистрация
Артикули0
Клиентски вход Вход с Е-мейлът и паролата от вашата регистрация. Забравена парола?

Категории

Най-разглеждани

Общи условия

Общи условия на ТВ Маркет България ЕООД

За взаимоотношения с клиенти сключили договор от разстояние

1. С тези Общи условия се определят реда, сроковете и условията на сключения от разстояние договор между ТВ Маркет България ЕООД и нейните клиенти, както и всички други взаимоотношения и спорове произтичащи от този договор.

2. Общите условия са задължителни за ТВ Маркет България ЕООД и нейните клиенти. Клиентите удостоверяват получаването и съгласието си с Общите условия с подписа си върху талона за доставка, където изрично е упоменато какво съдържа пратката. Договорът се счита за сключен от датата на получаването на пратката.

3. Клиентът има право да се откаже в срок от четиринадесет работни дни от сключването на сделката с ТВ Маркет България ЕООД, съгласно Стандартните указания за отказ от покупка, и  единствено и само в случаите, когато продуктът не е използван и е във вид и количество, което не се различава от това при получаването на продукта и неговата оригинална опаковка не е нарушена. Върнатата пратка трябва да е придружена от талона за доставка.

4. Връщането на продукта става чрез куриерската фирма, с която той е получен, за сметка на клиента. За продукти изпратени по начин различен от по-горе упоменатия, ТВ Маркет България ЕООД не носи отговорност.

5. При желание за отказ от сделката от страна на клиента при положения различни от описаните в точка №3, клиентът подава писменна молба чрез препоръчано писмо или лично до: ТВ Маркет България ЕООД на адрес: Варна, ул.”Страхил” № 43, в което трябва да изложи мотивите и причините за искането /важи датата на пощенското клеймо/.

6. ТВ Маркет България ЕООД гарантира връщането на заплатената от клиента сума, без стойността на куриерската услуга за получаването и връщането на продукта само и единствено в случаите на изпълнение на т.№ 3 от Общите условия. Възстановяването на заплатената от клиента сума става по банков път.